AT2040 - ідеальний мікрофон для подкастерів та створювачів контенту.

Мікрофон AT2040 пропонує подкастерам та творцям контенту всі функції, необхідні для початку роботи або оновлення їх налаштувань для професійного звучання. Насолоджуйтесь чудовим звуком, не турбуючись про фоновий шум: унікальна конструкція цього мікрофона забезпечує постійну якість звуку на близькій відстані без дратівливих хлопків, а вбудоване амортизуюче кріплення додатково мінімізує шуми, удари або вібрації.

Забезпечуючи чудову ізоляцію голосу, кілька мікрофонів AT2040 можна без проблем використовувати в безпосередній близькості, тому розміщення подкастів з інтерв'ю або спільна робота вимагатиме мінімальної постобробки. Налаштування виконується швидко та легко завдяки виходу XLR, що підключається до професійного мовного обладнання або інтерфейсів для Mac та ПК.

Максимальна ізоляція голосу для звуку професійної якості.

Динамічний мікрофон AT2040пропонує мовний звук професійної якості за доступною ціною. Незважаючи на те, що AT2040 ризначений для подкастингу, його також можна використовувати для інших налаштувань створення контенту, таких як прямі трансляції, ігри та озвучення.

Елемент з великою діафрагмою цього мікрофона забезпечує рівний, природний звук незалежно від сфери застосування. Спеціальний внутрішній багатоступінчатий вітрозахист (що поєднує пінопластову сітку та нетканий поп-фільтр) у поєднанні з гіперкардіоїдною діаграмою спрямованості забезпечує вузьконаправлений та щільний звукознімач, який знижує зовнішні шуми та виробляє теплий класичний звук.

Audio-Technica AT2040 - найкращий варіант, як для початківців, так і професіоналів.

Мікрофон для подкастів AT2040 дозволяє легко записувати одиночний або подвійний вокал, перебуваючи в одній кімнаті, тому навіть при використанні двох мікрофонів для запису подкастів для двох людей, користувачі отримають відмінний звук.

Отже, незалежно від того, чи ви є початківцем або професійним подкастером, гіперкардіоїдний динамічний мікрофон для подкастів Audio-Technica  AT2040 — відмінний варіант. AT2040 поставляється з поворотним кріпленням на стійці, різьбовим перехідником з 5/8"-27 на 3/8"-16 та м'яким захисним чохлом.

Чому краще обрати динамічний, а не конденсаторний?

Чому краще обрати динамічний, а не конденсаторний?

Динамічні характеристики мікрофону:

- зводить до мінімуму шум у приміщенні – ідеально підходить для акустично необроблених приміщень;
- славне захоплення звуку з класичним теплим звуком мовлення;
- міцна конструкція, що не потребує зовнішнього живлення.

Характеристики конденсаторного мікрофону:

- надзвичайно чутливий - вловлює найтонші звуки у будь-якому середовищі;
- дуже чіткий звук із детальним захопленням високих частот;
- Для роботи потрібне зовнішнє живлення (фантом або батарея).