Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 9:00-18:00

0
Мій кошик

Цифровий орган Viscount UNICO CLV6

Артикул: VI-0004

Серія Unico – це серія класичних органів, розроблена з використанням технології фізичного моделювання Physis®, розроблена та запатентована італійськими дослідницькими центрами Viscount. З цим новим підходом, заснованому на фізичному моделюванні труб органу, ви насолоджуватиметеся найнатуральнішим і податливішим звуком.

Завдяки достовірному відтворенню звуку та потужним ефектам реверберації, органи Viscount дарують пишність великих органів у компактному та зручному виконанні.

Серія Unico має бібліотеку програмованих налаштувань та параметрів, яка дозволяє вибирати, призначати та зберігати сотні додаткових регістрів. Доступ до функцій легко отримати за допомогою вбудованого в передню панель дисплея з підсвічуванням

Unico CLV6 - компактний орган з 2 мануалами, ножною педальною панеллю на 32 ноти, 2 педалями експресії та 35 перемикачами регістрів, на кожен з яких можна призначати будь-які сотні голосів. Консоль органу виконана з ламінації під дерево з кришкою для клавіш. Має величезну бібліотеку внутрішніх регістрів, за допомогою яких користувач може налаштувати звучання інструменту.

В інструменті використовується удостоєна нагородами, запатентована технологія фізичного моделювання Physis®, яка здатна генерувати найточніший і найавтентичніший звук церковного органу.

Unico CLV6 оснащений 8 стилями органу (4 фіксованих та 4 програмованих), які дозволяють органісту створювати та використовувати нескінченну кількість комбінацій, або у 128 осередках внутрішньої пам'яті, або через зовнішній USB-накопичувач. Налаштування параметрів легко доступні через графічний екран на передній панелі. Клавіатура з технологією Tracker Action точно визначає швидкість торкання і силу натискання на клавіші, що дозволяє відчути ефект гри на живому інструменті.

Технічні характеристики:

  • 35 регістрів
  • РК дисплей
  • Мануали: 2 мануали (61 клавіша)
  • Клавіатурна кришка: є
  • Педальна клавіатура: 32 клавіші, пряма, пряма увігнута, радіальна увігнута.
  • Підсилювачі: 2 x 60 Вт + 1 x 100 Вт
  • Вбудовані динаміки: 5 шт.
  • Розміри: 145,8 x 114,5 x 111,7 см
  • Вага: 137 кг
  • Колір: дуб
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
461 279 грн
Під замовлення
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Основні характеристики
Артикул VI-0004
Модель CLV6
Відео

 багатоканальна лінія: 0800502163, 0503733737, 0673733730

 Накладений платіж Нова Пошта

  Передоплата для фізичних осіб (Privat24, LiqPay, безготівковий переказ)

 Передоплата для юридичних осіб (безготівковий переказ ПДВ)

 Адресна доставка Нова Пошта

 Доставка по Україні до відділення Нова Пошта

 

Ви маєте право повернути товар в оригінальній упаковці протягом 14 днів.

Гарантійний термін на всі інструменти та обладнання - 12 місяців з дня покупки. Гарантія на цифрові піаніно - від 2 років. Винятком є витратні матеріали, аксесуари, засоби по догляду та інші товари обмеженого терміну служби. Гарантія не включає витрати на транспортування.

Вгору