Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 9:00-18:00

0
Мій кошик

Активна акустична система RCF ART 945A

Артикул: RC-1562

Серія ART 9 - це революція в портативних акустичних системах!

Акустична система RCF ART 945-A майстерно спроектована так, щоб забезпечити чудову якість звуку і універсальність для інтенсивного використання. Поєднання неодимових перетворювачів - 4" титанового компресійного драйвера і 15" низькочастотного динаміка, двоканального підсилювача потужністю 1050 Вт RMS (2100 Вт peak) та хвилеводу постійної спрямованості True Resistive Waveguide забезпечує когерентне покриття 100° x 60° для зони прослуховування з рівнем звукового тиску до 135 дБ без спотворень. ART 945-A - це висока продуктивність і надійність, розміщена у компактному корпусі. 

ART 9 може працювати як в якості основної системи, так і в якості підлогового монітора. Така гнучкість і широкий спектр можливостей робить його розумним вибором при використанні для живого звуку. Корпус можна легко переносити завдяки ергономічним ручкам з обох сторін і зверху. На нижній стороні є сталева опора для установки на акустичну або сабвуферну стійку. Кожна модель також може бути встановлена ​​на підвісі, стіні або фермі за допомогою декількох точок кріплення M10 і спеціальних аксесуарів. Від форми і до кінцевої текстури, ART 9 забезпечує максимальну надійність для інтенсивного використання в дорозі, а також ідеально підходить для стаціонарної установки.

Найпотужніший підсилювач у своєму класі

Удосконалення конструкції динаміків RCF зробило їх надійнішими та потужнішими, а отже і конструкція підсилювача не стоїть на місці. Маючи 2100 Вт потужності, 2-канальний підсилювач ART 9 класу D є на 50% потужнішим, ніж попередні моделі, і здатний керувати надзвичайно високим рівнем звукового тиску за допомогою надшвидкої атаки, реалістичної перехідної реакції та дуже низьких втрат тепла. Підсилювач ART 9 є дуже енергоефективним, тому він немає необхідності у вентиляторі охолодження - підсилювач прикріплений до твердого алюмінієвого теплообмінника в задній частині блоку - без рухомих частин. Будучи фізично пов'язаним з внутрішньою рамою, підсилювач міцно і надійно закріплений у корпусі. Вхідна схема має нову конструкцію з низьким рівнем спотворень і вдосконаленим лімітером, що зберігає справжній характер вхідного сигналу на всіх рівнях. Всі підсилювачі ART 9 розроблені відповідно до стандарту EN62368-1 для забезпечення максимальної безпеки і мають секцію живлення Switch Mode Power Supply, яка поєднує високу ефективність з мінімальною вагою.

M-BRACE: Новий дизайн корпусу

Професійний зовнішній вигляд кабінету ART 9 ідеально підходить для живих заходів або інсталяцій. В елегантному корпусі використовується спеціальний композитний матеріал з поліпропілену з радикально новою концепцією конструкції. Кришка решітки виконана з надміцної сталі, що захищає як перетворювачі, так і вентиляційні отвори. Спеціально розроблена М-подібна розпорка з'єднує чотири внутрішні сторони корпусу і підсилювача, запобігаючи будь-якій деформації, для створення абсолютно інертного корпусу з підвищеним акустичним демпфуванням навіть при максимальній гучності. Вона також служить в якості підсилення конструкції для підвищення стійкості до механічних навантажень.

BASS MOTION CONTROL

У пошуках розширеного баса з поліпшеними характеристиками інженери RCF знайшли спосіб прибрати фільтр високих частот, замінивши його на більш перспективний варіант. Представляємо BMC(Bass Motion Control), нову вдосконалену функцію управління рухом НЧ-динаміка. ART 9 з BMC може працювати з найнижчими чутними частотами без шкоди для стабільності НЧ-динаміка, з розширеною лінійністю і кращою цілісністю звучання.

 

Метод BMC працює шляхом створення повної карти динамічної поведінки НЧ-динаміка, щоб згенерувати призначений для користувача алгоритм, який обмежує тільки надмірні коливання. Це дає повну свободу відтворення сигналу перетворювачем. Коли фільтри високих частот зазвичай захищають рух НЧ-динаміка від руйнівного впливу, але змінюють його фазову поведінку, новий алгоритм BMC порушує загальноприйняте правило. У поєднанні з технологією FiRPHASE, ART 9 володіє рівнем аудіо-продуктивності DSP, який ніколи не був досягнутий в акустичних системах цього класу.

Нові парадигми в акустиці

Передова конструкція ART9 закладена в корпусі колонки. Новий хвилевід True Resistive Waveguide є результатом деяких удосконалень конструкції як випромінювачів, так і вентильованих портів, які спроектовані за допомогою методу кінцевих елементів(Finite Element Analysis) і постійних вимірювань в безлунних камерах RCF. Завдяки технології FiRPHASE, новій формі і розташуванню портів, колонка тепер діє як єдине ідеальне джерело для створення досконалого звукового образу. Акустичний хвилевід TRW імітує безрезонансне чисте резистивне навантаження, знижуючи високочастотні спотворення класичного рупора. Завдяки асиметричному формуванню звуку, кут охоплення хвилеводу забезпечує постійну спрямованість на всю зону прослуховування і поліпшену стереопанораму.

Легендарні перетворювачі

Чудовий компресійний драйвер

Компресійний драйвер ND940 із чистого титану з 4" звуковою катушкою забезпечує частоту кросовера всього на 650 Гц. Це надає найкращий імпульсний відгук, швидке затухання і неперевершену ефективність. Легкі та потужні, неодимові драйвери RCF є еталоном продуктивності та надійності.

Потужний НЧ-динамік

 

Низькочастотний перетворювач являє собою потужний 15" неодимовий НЧ-динамік з 3.5'' звуковою котушкою, який забезпечує щільний, напористий бас. Відтворення середніх басових частот є точне, прозоре і без спотворень.

Готовність до важких умов експлуатації

 

Інноваційна індустрія розваг постійно розвивається і пред'являє все більш високі вимоги до систем з'єднання. При жорстких умовах експлуатації звукового обладнання дуже затребувані спеціальні герметичні роз'єми. ART 945-A має вхідні роз'єми живлення PowerCON TRUE1 із захистом True Outdoor Protection (TOP). Ці міцні герметичні роз'єми мають не тільки захист IP, але і стійкість до ультрафіолетового випромінювання, схвалено відповідно до UL50E.

Новий погляд на лінійність

Акустичні системи RCF розроблені з використанням запатентованої і передової цифрової технології FiR, створеної для забезпечення прозорого звучання, абсолютної чистоти та ідеальної візуалізації для слухача. Спеціальні фільтри FiRPHASE дозволяють когерентно розподіляти звук для всіх слухачів без фазових спотворень, забезпечуючи мінімальні затримки в системі.

Основні характеристики:

  • Тип: Двосмугова акустична система
  • Частотний діапазон (-10 дБ): 45 - 20 000 Гц
  • Максимальний SPL на 1 м: 135 дБ
  • Кут розкриття по горизонталі: 100°
  • Кут розкриття по вертикалі: 60°

Динаміки:

  • ВЧ-динамік: 1 x 1.4'' неодимовий компресійний драйвер зі звуковою котушкою 4''
  • НЧ-динамік: 1 x 15'' неодимовий зі звуковою котушкою 3.5"

Входи/виходи:

  • Вхідний сигнал: Балансний / небалансний
  • Вхідні роз'єми: XLR, Jack
  • Вихідні роз'єми: XLR
  • Вхідна чутливість: -2 / + 4 dBu

Процесор:

  • Частота розділу кросовера: 650 Гц
  • Захист: Від перегріву, RMS
  • Лімітер: Soft limiter
  • Управління: Linear, Boost, Stage, Volume

Потужність:

  • Загальна потужність: 1050 Вт RMS (2100 Вт Peak)
  • Потужність ВЧ-динаміка350 Вт RMS (700 Вт Peak)
  • Потужність НЧ-динаміка: 700 Вт RMS (1400 Вт Peak)
  • Охолодження: Конвекція
  • Підключення: Powercon TRUE1 TOP IN/OUT

Фізичні характеристики:

  • Матеріал корпуса: Композитний поліпропілен
  • Ручки для перенесення: 3 х ручки (зверху, зліва і справа)
  • Монтажні опції: 3 х різьбові втулки M10 (зверху, зліва і справа)
  • Різьба під стійку сабвуфера: Є
  • Захисна решітка: Сталь
  • Колір корпусу: Чорний

Розміри:

  • Висота: 717 мм
  • Ширина: 415 мм
  • Глибина: 410 мм
  • Вага: 22.1 кг

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
76 581 грн
Очікується
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Основні характеристики
Артикул RC-1562
Модель ART945
Діаметр НЧ динаміка 15''
Діаметр ВЧ динаміка 1 x 1,4"
Номінальна потужність 1050 Вт
Пікова потужність 2100 Вт
Кількість смуг Двосмугові
Додаткові функції FIR Phase-Technology
Відео

 багатоканальна лінія: 0800502163, 0503733737, 0673733730

 Накладений платіж Нова Пошта

  Передоплата для фізичних осіб (Privat24, LiqPay, безготівковий переказ)

 Передоплата для юридичних осіб (безготівковий переказ ПДВ)

 Адресна доставка Нова Пошта

 Доставка по Україні до відділення Нова Пошта

 

Ви маєте право повернути товар в оригінальній упаковці протягом 14 днів.

Гарантійний термін на всі інструменти та обладнання - 12 місяців з дня покупки. Гарантія на цифрові піаніно - від 2 років. Винятком є витратні матеріали, аксесуари, засоби по догляду та інші товари обмеженого терміну служби. Гарантія не включає витрати на транспортування.

Вгору