Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 9:00-18:00

0
Мій кошик

Цифровий орган Viscount CHORUM 50 DLX

Артикул: VI-0003

Цифровий орган Viscount Chorum 50 DLX
Viscount Chorum 50 DLX - електроорган на 2 мануали з 41-голосною поліфонією та зручним розташуванням органів управління пропонує Вам випробувати найновіші звукові технології семплювання, доступні в цифровому органі. Чудовий звук та сучасний дизайн справжнього органу Viscount є відмінними рисами цього інструменту. Незалежно від того, чи граєте Ви у великій церкві чи в невеликому приміщенні, лінійка електроорганів Chorum є ідеальним вибором.

Основні особливості інструменту

Корпус

Елегантна дерев'яна консоль Chorum 50 DLX включає музичний стіл з кришкою для клавіатури і спеціальну лаву. Модель доступна у двох варіантах: натуральний темний або світлий дуб.

Педалі

Секція педалей на 30 нот із двома педалями експресії, що дозволяють Вам повністю контролювати гучність другого мануалу та крещендо.

Інтерфейс

Всі кнопки та рукоятки, які використовуються для керування звучанням органу, були ергономічно розроблені для швидкого та легкого реагування на Ваші команди. Дисплей зручно розташований у правій частині інструменту та оснащений власним простим керуванням. Кнопки широкі, доступні як для регістрів, так і для загальної пам'яті, акуратно розташовуються на інструменті, щоб забезпечити широкий спектр можливостей та персоналізації – все у Ваших руках.

Клавіатура

Модель Chorum 50 DLX оснащена двома клавіатурами на 61 ноту Tracker Action. У Viscount Organs розуміють важливість правильного сприйняття клавіатури органу, тому виробник дбайливо звертає увагу на використання найкращих компонентів. При використанні MIDI та оркестрових семплів клавіші миттєво стають чутливими до торкання.
Для більш вимогливого музиканта, модель доступна з опціональними дерев'яними клавішами або преміум AWK-клавіатурою.

Звучання

Уся лінійка Chorum використовує пропрієтарну технологію ARTEM (Advanced Real Technology Music).
Це потужний генератор звукового сигналу, розроблений Viscount Organs в Італії для точного відтворення справжнього звучання традиційного органу.
Chorum 50 DLX оснащений 152 вибірковими установками, розташованими в чотирьох банках, кожен із яких має 38 власних унікальних наборів голосів. Вони дозволяють вибирати між бароко, північно-німецьким бароко, романтикою та симфонією. Ви можете легко вибрати різні стилі, а також створити бажане акустичне середовище.
Chorum 50 DLX пропонує вибір із 8 різних моделей акустичних кімнат. Таким чином, Ви можете вибрати оптимальну атмосферу для Вашого стилю гри, зіставивши акустичне середовище з історичним органом на Ваш вибір лише одним натисканням кнопки.

Посилення

Внутрішнє посилення Chorum 50 DLX було розроблено таким чином, щоб Ви отримали неймовірно щільний та надійний звук прямо з корпусу. Воно розроблене з метою надати Вам виняткову звукову перевагу аж до найнижчих частот навіть за мінімальних гучностей у невеликих приміщеннях.
5 динаміків керуються 3-канальною системою посилення: 2 x 60 Вт + 1 x 100 Вт.
Аудіовиходи доступні для підключення додаткового зовнішнього посилення, якщо орган буде встановлений у великій церкві. Chorum 50 DLX також включає роз'єм для підключення навушників, якщо Вам знадобиться пограти в повній тиші.

Підключення

Широкий вибір зовнішніх з'єднань зручно розташований під нижньою клавіатурою. На додаток до стандартних роз'ємів MIDI In-Out, виходу на навушники та стерео входів, є також роз'єм USB для збереження та завантаження пресетів, а також для запису та відтворення MIDI-пісень. Регулятори гучності та реверберації зручно розташовані по обидва боки вихідної панелі.
На задній панелі приладу розташовані додаткові аудіовиходи: один на сабвуфер та два стерео для додаткових зовнішніх спікерів. Зовнішнє аудіо можна налаштувати за допомогою незалежних 7-смугових еквалайзерів для кожного каналу.

Технічні характеристики:

  • Вага: 115 кг
  • Колір: Дуб
  • Підставка : У комплекті
  • Блок педалей: У комплекті
  • Поліфонія: 41
  • Кількість стилів: 4
  • Дисплей : РК дисплей
  • Входи/Виходи: USB, phones, line in, line out, midi in, midi out
  • Основні функції: Мультітембральність, Вбудована акустика
  • Дерев'яні клавіші: Опціонально
  • Запис та зберігання: USB, Внутрішня пам'ять
  • Країна виробництва: Італія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
395 010 грн
Під замовлення
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Основні характеристики
Артикул VI-0003
Модель CHORUM 50 DLX
Відео

 багатоканальна лінія: 0800502163, 0503733737, 0673733730

 Накладений платіж Нова Пошта

  Передоплата для фізичних осіб (Privat24, LiqPay, безготівковий переказ)

 Передоплата для юридичних осіб (безготівковий переказ ПДВ)

 Адресна доставка Нова Пошта

 Доставка по Україні до відділення Нова Пошта

 

Ви маєте право повернути товар в оригінальній упаковці протягом 14 днів.

Гарантійний термін на всі інструменти та обладнання - 12 місяців з дня покупки. Гарантія на цифрові піаніно - від 2 років. Винятком є витратні матеріали, аксесуари, засоби по догляду та інші товари обмеженого терміну служби. Гарантія не включає витрати на транспортування.

Вгору