Новинка! Roland E-X50

Потужна клавіатура з професійними звуками Roland, функціями автоакомпанементу, широкосмуговими стереодинаміками, Bluetooth-аудіо та багатьом іншого.

Завдяки стильному дизайну, професійному звуку Roland та вбудованій акустичній системі ви можете поринути у дивовижний світ музики з багатим, чуттєвим акустичним фортепіано або оживити простір за допомогою насиченого звуку та автоматичного акомпанементу. Також є мікрофонний вхід з ефектами, коли ви готові підспівувати, а також вбудований звук Bluetooth® для відтворення улюблених мелодій, що транслюються з мобільного пристрою.

Незалежно від того, чи є ви музикантом-початківцем і тільки відкриваєте для себе музичний світ, чи вам потрібна універсальна клавіатура «все в одному» для виступів, в E-X50  все, що вам потрібно, щоб об'єднати все це.

Максимальна видовищність

Елегантний дизайн чудово вписується в сучасні житлові приміщення, а потужна широкосмугова стереофонічна акустична система наповнює простір об'ємним звуком. Для індивідуального музикування просто підключіть навушники, а завдяки інтуїтивно зрозумілому дисплею та зручно організованій панелі керування ви можете вільно переміщатися за багатьма функціями E-X50 без будь-яких труднощів. Для відтворення звуку фортепіано в новому E-X50 використовуються технології цифрового моделювання, що базуються на звучанні акустичних роялів та піаніно преміум-класу, улюблених інструментах найкращих професійних музикантів світу.

Автентичні піаніно Роланд

Наші передові технології забезпечують автентичний та надихаючий досвід гри на фортепіано зі звуком та реакцією, які слідкують за кожним нюансом вашої гри. Це забезпечує міцну основу для розвитку навичок гри новачками, а також виразний тембровий діапазон, що дозволяє досвідченим гравцям почуватися вільно у колористичному звуковому просторі.

Звучить для будь-якого жанру

Виходячи за рамки акустичного фортепіано, E-X50 надає цілий всесвіт додаткових звуків та тембрів для вивчення та творчості. Розширте свій музичний діапазон за допомогою електричних піаніно, органів та інших інструментів, широким вибором гітар та басів. Створіть симфонію з оркестровими струнними, мідними духовими інструментами та перкусією або експериментуйте у сучасних жанрах із синтезаторними звуками, отриманими з історичної бібліотеки Roland. Як і всі аранжувальники Roland, E-X50 пропонує широкий вибір високоякісних фолк-тембрів з усього світу.

Керує оркестром

Удосконалені функції автоакомпанементу E-X50 дозволяють керувати цілим оркестром лівою рукою, водночас граючи правою. Насолоджуйтесь 300 встановленими стилями, від року, поп-музики та джазу до балад, танцювальної музики та традиційних стилів з різних країн. Початківцям сподобається режим Auto Bass Chord, який дозволяє запускати акорди та керувати аранжуваннями одним або двома пальцями. Режим Whole добре підходить для просунутих клавішників, надаючи можливість ще глибшого керування аранжуваннями з повними акордами для лівої руки.

Трансляція пісень та уроків через ваш пристрій

Насолоджуватися музикою легко, підключивши телефон або планшет до E-X50 ерез Bluetooth. Підігруйте пісням зі своєї потокової бібліотеки через вбудовані динаміки або вивчайте нові види техніки, працюючи з безліччю відео в Інтернеті. Якщо ви бажаєте заспівати, просто підключіть мікрофон до входу на задній панелі і співайте через динаміки E-X50, доповнюючи спів звуковими вокальними ефектами; використовуйте стереовиходи для підключення до більшої аудіосистеми. Також є USB-порт для підключення програмного забезпечення, а також USB-порт для резервного копіювання налаштувань звуку та записів E-X50 а USB-накопичувач.

Використовуючи наше програмне забезпечення Style Converter для macOS і Windows, ви можете організувати та завантажити до 30 стилів користувача в пам'ять E-X50.